Navigations

♥ Recent Posts ♥

Saturday, 17 December 2011

Important Notice

Free service has to stop ??? Kenapa pula? Nak tahu kenapa?
Baca bawah ni...

Thanks for using ShoutMix for all these year. I have been providing free shoutboxes on the World Wide Web for over 7 years now. It wasn't long before I realized being 100% free is not sustainable. Just before ShoutMix's first birthday, it almost had to be closed.---->Continue Reading !

Errrr, korang faham tak bahasa orang putih ni? Kalau tak faham, cuba faham kan lah. So, kenalah bayar bagi sesiapa yang memang nak kan 'Shoutmix'. Kalau tak nak bayar gunalah shoutbox yang lain.......cbox atau pun ishoutbox.

Kalau nak yang lain, boleh lah search kat google. Ikut suka hati lah nak ambik shoutbox yang sesuai untuk blog korang.

Bye-bye kepada Shoutmix pada Januari 2012 :P huhu


♥ Thank You For Reading My Entry. Komen Dan Like Sekali, Kalau Suka! ♥

1 awards:

Vaishnavi said...

Want to know how to do like this? : Click Here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...