Navigations

♥ Recent Posts ♥

Tuesday, 1 January 2013

Back To School

Selamat Sejahtera semua dan Happy New Year !!!
Yayy, tak sangka pula 2013 dah sampai ni. Esok sekolah dah nak bermula. Mesti semua tak sabar kan nak pergi sekolah. Saja nak update sebab ni adalah post pertama saya pada tahun 2013.


Yeah, akhirnya saya dapat juga memiliki beg warna biru :)



Nampaknya memang saya dah tergila-gila kat warna biru ni . Hehehe :P

Happy New Year, everyone :)


p/s : tak sabar nak pergi sekolah, mesti tak boleh tidur malam ni :P


♥ Thank You For Reading My Entry. Komen Dan Like Sekali, Kalau Suka! ♥

2 awards:

Prediksi JITU said...

Terimakasih atas artikel yang sangat menarik dan bermanfa'at yang anda tulis ini. sukses selalu buat WEB anda...

Semangat|menulis|jalan-jalan
salam Prediksi jitu

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...